• Yritysesittely

  Imatra Express Oy tuo leveän hymyn huulillesi. Haitpa seikkailua, luontoelämyksiä, kokoukseen toimintaa tai hauskaa ohjelmaa – Imatra Express Oy järjestää ohjelmapalveluita toiveittesi mukaan. Yhteistä ohjelmapalveluille on se, että matkat muistetaan yhteisistä hetkistä, jotka Imatra Express Oy järjestää ammattitaitoisesti ja turvallisesti.

  Imatra Express Oy:llä on aina innovatiivisia tuotteita tarjolla niin talveen kuin kesään. Järjestämme elämyksiä aloittelijoille ja kokeneillekin seikkailijoille. Tutustu Imatra Express Oy:n palveluihin tuotesivujen kautta.

  Yrityksen taustaa ja historiaa

  Vuonna 2002 silloinen triathlonisti Janne Hinkkanen ja taikuri Janne Mustonen perustivat ohjelmapalveluyrityksen Taikuri ja Teräsmies Ky:n Imatralle. Äänettömäksi yhtiömieheksi innostui matkailualan opettaja Ilkka Lehtola. Taikuri ja Teräsmies Ky:n missiona oli tuottaa ja välittää laadukkaita ja turvallisia ohjelmapalvelutuotteita, joiden pääkomponentteina olivat luontoliikunta ja elämyksellisyys.

  Ohjelmapalveluiden ideat kumpusivat Janne Hinkkasen luovasta mielikuvituksesta, josta hänet myös palkittiin vuonna 2004 Willit ideat -kilpailussa.

  Janne Mustonen myi osuutensa 2006 Janne Hinkkaselle ja jatkoi uraansa taikurina, Taika ja tuli yhtiön toiminimen alla. Janne Hinkkanen ja Taikuri ja Teräsmies Ky keskittyi tuottamaan seikkailutuotteita. Samana vuonna Imatra Express –vaijerirata vihittiin käyttöön juhlallisesti.

  Imatran kaupunki myönsi ja teki sopimuksen koskinäytösten hyödyntämisoikeuden luovuttamisesta ja koskinäytösten kehittämisestä Taikuri ja Teräsmies Ky:lle 2007. Tämän jälkeen toiminta keskittyi Imatrankosken alueelle.

  Taikuri ja Teräsmies Ky muuttui Imatra Express Oy:ksi vuonna 2010, koska toiminta kansainvälistyi ja Imatra Express tuotenimestä tuli tunnetumpi kuin yrityksen nimestä.

  Vuonna 2011 ohjelmapalveluiden lisäksi tuli rinnalle korkeapaikka.fi, joka tarjoaa palveluita korkean paikan työskentelyyn ja koulutukseen.

  Tuotekehittelyn avuksi Imatra Express Oy päätti ottaa Advisory Board asiantuntijaryhmän, joka säännöllisin väliajoin pohtii tuotekehittelyn haasteita.